欢迎光临散文网 会员登陆 & 注册

网课《核心词汇讲堂》章节测试答案

2023-05-11 14:23 作者:阿赛德cool  | 我要投稿

第一章


1、 This individualdistinctionmay cause  conflict between us in every aspect of our  life.


A.distinctive


B.distinct


C.difference


D.distinguish


答案:  difference


2、 Where can LINKING be used?


A.Short  expressions


B.Medium-length sentences


C.Complicated  sentences


D.Situational conversations


答案: Short  expressions,Medium-length sentences,Complicated sentences,Situational  conversations


3、 Many undergraduates prefer to study something that  boosts the ____ of landing a  job.


A.inspect


B.aspect


C.prospect


D.expect


答案:  prospect


4、 The police officer was _ to look after the only  witness.


A.assigned


B.resigned


C.designed


D.departed


答案:  assigned


5、 Can you _ your speech into five  minutes?


A.impress


B.compress


C.depress


D.repress


答案:  compress


6、 Which of the following affixes are negative  prefixes?


A.non-


B.com-


C.im-


D.mis-


答案:  non-,im-,mis-


7、 Which of the following prefixes is not used to indicate  space or  direction?


A.contra-


B.inter-


C.ex-


D.circum-


答案:  contra-


8、 When birds ___, they sometimes fly in  formation.


A.immigrate


B.emigrate


C.integrate


D.migrate


答案:  migrate


9、 The coming of the railways in the 1830s __ our society and  economy.


A.transferred


B.transported


C.transmitted


D.transformed


答案:  transformed


10、 The Gettysburg Address was delivered  by________?


A.George Washington


B.Abraham Lincoln


C.Thomas  Jefferson


D.John Adams


答案: Abraham Lincoln


第二章


1、  Concerning the function words, pick the odd category  out.


A.articles


B.connectives


C.adverbs


D.prepositions


答案:  adverbs


2、 Identifythe small things in life that make you feel good, and  do one  daily.


A.discover


B.disclose


C.display


D.dismiss


答案:  discover


3、 The course provides a(n) _ view of Shakespearean  literature.


A.intensive


                     B.extensive


C.inclusive


D.comprehensive


答案:  comprehensive


4、 The technical innovations will help do away with heavy  manual labour and raise  _.


A.produce


B.productivity


C.production


D.product


答案:  productivity


5、 As we know, the books in the library areby  subject.


A.clarified


B.purified


C.classified


D.simplified


答案:  classified


6、 Which of the following suffixes are noun  suffixes?


A.-ity


B.-age


C.-ous


D.-ment


答案:  -ity,-age,-ment


7、 Which of the following words is an  adjective?


A.exceedingly


B.extremely


C.accidentally


D.worldly


答案:  worldly


8、 Which of the following words is not a “native word” in  English?


A.father


B.government


C.arm


D.moon


答案:  government


9、 Your advice would be ___ valuable to him, who is at present  at his wits’  end.


A.excessively


B.extensively


C.exceedingly


D.exclusively


答案:  exceedingly


10、 The students in our university have almost limitless  resources at their  ___.


A.disposure


B.disposition


C.dispose


D.disposal


答案:  disposal


第三章


1、 I have been very fortunate to  travelextensivelythroughout the world while still  young.


A.excessively


B.widely


C.exteriorly


D.broadly


答案:B


2、  When a plosive is followed by another plosive or an affricate, either within a  word or between words, the first plosive should be  exploded.


A.对


B.错


答案:B


3、 We have to examine his  claim before we _ any  further.


A.precede


B.recede


C.concede


D.proceed


答案:D


4、  Before my speech I’ve _ a state of calmness and  confidence.


A.maintained


B.contained


C.sustained


D.attained


答案:D


5、  The magician on the stage _ the frog into a  princess.


A.transformed


B.performed


C.reformed


D.conformed


答案:A


6、  What does the root -pel-  mean?


A.pull


B.lead


C.push


D.draw


答案:C


7、  They have no way to _ ofthe hazardous waste they have  produced.

                     

A.expose


B.impose


C.compose


D.dispose


答案:D


8、  How to say “请您带好随身物品” in English?


A.Please take good personal  luggage.


B.Make sure you have all your belongs with you.


C.Please  take your belongings.


D.Please take away your carry  bags.


答案:B


9、 I guess the whole paper has to be rewritten; only  the first few paragraphs may be  ___.


A.maintained


B.retained


C.sustained


D.contained


答案:B


10、  The pioneers ___ their journey after a short  rest.


A.presumed


B.assumed


C.consumed


D.resumed


答案:D


第四章


1、  A healthy and positive mind shallalertyou if you are making an unhealthy  choice.


A.assure


B.remind


C.inform


D.warn


答案:D


2、  There will be no difficulty in the world that they cannot  _.


A.overcome


B.outcome


C.output


D.outbreak


答案:A


3、  The professor told the students not to __ the difficulties of the  work.


A.overestimate


B.underestimate


C.overwhelm


D.undertake


答案:B


4、  The company looks poised to make a significant _ in  China.


A.downfall


B.ill-treat


C.blackmail


D.breakthrough


答案:D


5、  Please pick out the word in which the plosive is  unaspirated.


A.stimulate


B.touch


C.happy


D.income


答案:A


6、  Is eggplant an American or British  word?


A.American


B.British


答案:A


7、 Which of the  following words means a small shop or store that sells fashionable clothes or  expensive  gifts?


A.boutique


B.cuisine


C.entrepreneur


D.unify


答案:A


8、  What does harassment mean in  Chinese?


A.严厉


B.尴尬


C.骚扰


D.痛苦


答案:C


9、  Which of the following English words is not borrowed from  French?


A.mutton


B.beef


C.government


D.child


答案:D


10、Which  of the following words means  '统一;使成一体'?



    由于篇幅有限,完整版可移步公号免费下载,见个人简介。


网课《核心词汇讲堂》章节测试答案的评论 (共 条)

分享到微博请遵守国家法律