欢迎光临散文网 会员登陆 & 注册

网课《趣谈一带一路国家》章节测试答案

2022-12-03 14:01 作者:阿赛德cool  | 我要投稿

                     智慧树知到《趣谈一带一路国家》章节测试答案


第一章


1、Chinese brought to the west countries  the four inventions  including:


A.Compass


B.Gunpowder


C.Paper-making technique  and


D.Printing technique


答案:Compass,Gunpowder,Paper-making  technique and,Printing technique


2、The famous traveler Marco Polo  travelled along the Silk Road visiting            that is today's  Beijing.


A.Gansu


B.Dadu


C.Xinjiang


D.Changan


答案:Dadu


3、In  the history of                  Dynasty, silk production entered its prime  period, with output and quality both reaching unprecedented  levels.


A.Yuan


B.Ming


C.Song


D.Tang


答案:Tang


4、The  ancient Silk Road and ''Amber Road“ these two roads joined in what is now            and help exchanges between Western and Eastern  civilizations.


A.Poland


B.Kazakhstan


C.Vietnam


D.Nepal


答案:Poland


5、Traditional  Chinses medicine has played an important role in               .


A.Poland


B.Kazakhstan


C.Vietnam


D.Nepal


答案:Vietnam


第二章


1、  Singapore is the largest port in Southeast Asia and one of the busiest in the  world.


A.对


B.错


答案: 对


2、 Singapore is a land of  immigrants, in which people from three distinct backgrounds, __, __, and  __.


A.Chinese


B.Malay


C.Indian


D.European


答案:  Chinese,Malay,Indian


3、 In SIngapore, the Hungry Ghosts festival takes  place in the seventh Chinese lunar month, between July and  August.


A.对


B.错


答案: 对


4、 With 25 percent of the  earth’s population and still growing, India promises overtake  China.


A.对


B.错


答案: 错


5、 Thais get upset if you touch  them.


A.对


B.错


答案: 对


第三章


1、 Which city is  renowned as a centre of Thai handicrafts?


A.Bangkok


B.Chiang  Mai


C.Phuket


D.Mueang pathum thani


答案:B


2、 Cambodia  is situated on the Indochinese  peninsula.

                     

A.对


B.错


答案:A


3、The overall literacy rate  of Cambodians is about               percent.


A.77.6


B.85


C.60


D.80


答案:A


4、Top  countries for Vietnamese students include                .


A.the  US


B.China


C.Australia


D.the UK and  Japan


答案:ABCD


5、 Which region of Maynmar is rich in all kinds of  seafood?


A.Lower Burma



    由于篇幅有限,完整版可移步公号免费下载,见个人简介。


网课《趣谈一带一路国家》章节测试答案的评论 (共 条)

分享到微博请遵守国家法律