欢迎光临散文网 会员登陆 & 注册

2023年春《人文英语3》Unit 1 Parenting Children答案

2023-06-28 20:47 作者:无奈果冻  | 我要投稿

Listening and Speaking 1

1、理解细节,判断准确信息,Mary的有利条件是什么1.多选题(1 分)

正确答案:ACDG

A She has two children.

B. She has less experience with kids.

C. She loves her kids, but she regrets having babies so early.

D. She takes care of her children all the time.

E.Now she has a new job and works hard.

F.Her mother did a lot to help her take care of the children.

G. She is satisfied with her four-year marriage.

Listening and Speaking 2

1、听文中对话,根据对话内容完成笔记

Mary: Our son has picked up some bad habits.

Tom: Although Tony is a young child, he has the ability to learn and reason.(记得带符号)

Mary: Sometimes he even asked me to do some unreasonable things.

Tom: Tom suggests that they treat Tony with patience, affection and respect.

Mary: Punishment doesn't always work, and instead he picks up another bad habit.

Tom: You'd better not always punish him for little things like bad moods , etc.

Reading 1

1.This graph shows there has been a decrease in the number of couples ______________(生三个或更多孩子).

答案:who have three or more children

2.If this trend continues, couples will have ______________(更少的孩子)

答案:fewer children

3.Proportion of couples with two children ______________(保持稳定)from 1986 to 2006.

答案:remaied steady

4.From the graph, we can see that the number of women with three or more children ______________(明显减少)in 1996 compared with that in 1986.

答案:dereased dramatically

5.We can infer that the number of women with a single child will ______________(将会增长)

答案:go up

Reading 2

1.When you're managing children, it can be difficult to remember that they are still learning

答案:当你在管理孩子的时候,很难时刻记得他们还在学习的过程中。

2.One of your biggest struggles is to remind yourself of appropriate expectations.

答案:你最大的一个纠结就是提醒自己对孩子要有合理的期望。

3.It gives both of you time to think and really listen to each other, which is important.

答案:给双方时间去思考和认真倾听对方的心声,这是非常重要的。

4.Besides, the more time you spend with your kids, the better you'll get at communicating with them.

答案:此外,你陪伴孩子的时间越长,你就越能更好地和他们沟通。

5.You can't expect that your youngest acts as responsibly as your oldest.

答案:你不应该期望最小的孩子能和最大的孩子那样,做事认真负责。

2023年春《人文英语3》Unit 1 Parenting Children答案的评论 (共 条)

分享到微博请遵守国家法律