欢迎光临散文网 会员登陆 & 注册

网课《英语国家社会与文化(吉林联盟)》章节测试答案

2022-11-29 12:37 作者:阿赛德cool  | 我要投稿

                     智慧树知到《英语国家社会与文化(吉林联盟)》章节测试答案


第一章


1、Britain doesn’t share any land  border with any other countries except ( ).


A:the Republic of  Ireland


B:France


C:Iceland


D:Norway


正确答案:the  Republic of Ireland


2、( ) is known for its Roman-built baths and also its  Georgian  architecture.


A:London


B:Bath


C:Liverpool


D:Manchester


正确答案:Bath


3、”The  Athens of the North” refers to (  ).


A:Glasgow


B:Aberdeen


C:Edinburgh


D:Dundee


正确答案:Edinburgh


4、Scotland  is known as “The Land of  Green”.


A:对


B:错


正确答案:错


5、Ireland is part of Great  Britain


A:对


B:错


正确答案:错


6、In Britain, the temperature  in summer is very  high.


A:对


B:错


正确答案:错


第二章


1、When did Philip II  of Spain send the Spanish Armada against  England?


A:1533


B:1571


C:1588


D:1603


正确答案:1588


2、The  Romans invaded Britain from 43 AD to  410.


A:对


B:错


正确答案:对


3、Which of the following tribes  first came to  Britain?


A:Angles


B:Saxons


C:Jutes


D:Teutons


正确答案:Jutes


4、Excalibur  is the name of a sword King Arthur pulled from the  stone.


A:对


B:错


正确答案:对


5、Robin Hood, a legendary  outlaw, was a contemporary of King (  ).


A:Alfred


B:John


C:William I


D:Henry  I


正确答案:John


第三章


1、Old Faithful is the most famous geyser in  ( ).


A:Yellowstone National Park


B:Yosemite National  Park


C:the Everglades National Park


D:the Painted Desert National  Park


正确答案:A


2、Niagara Falls lies between Lake Erie and Lake  Ontario.


A:对


B:错


正确答案:A


3、In 1607 the Virginia  Company sent 105 men to America, they finally landed on the banks of the James  River in present-day (  ).


A:Boston


B:Virginia


C:Georgia


D:New York  State


正确答案:B


4、To the west of mainland America lies the (  ).


A:Atlantic Ocean


B:Pacifica Ocean

                     

C:Indian  Ocean


D:Arctic Ocean


正确答案:B



    由于篇幅有限,完整版可移步公号免费下载,见个人简介。


网课《英语国家社会与文化(吉林联盟)》章节测试答案的评论 (共 条)

分享到微博请遵守国家法律